Så ersätter NYTimes personal med AI i sitt uppdaterade CMS Scoop

In CDP, DMP, Nyheter, Övriga / Custom CMS, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Världens ledande mediahus och de största tidningstitlarna fortsätter leda inom CMS-innovation. Allt på de större, sociala nätverk-analyserande och helt skräddarsydda lösningar de tagit fram de senaste 4-5 åren. NYTimes går som vanligt i bräschen och har under några konferenser i vår presenterat mer hur de utvecklat egna CMS:et Scoop den senaste tiden med hjälp av olika lgoritmer. Nu är det sättet som bilder till en författad artikel hittas, väljs ut och inkluderas som helt har förändrats. Allt för att förenkla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.