Sandvik Materials Technology fasar äntligen ut Lotus Notes för EPiServer

In IBM Lotus Notes, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nu släpps äntligen ett nytt Sandvik projekt från NetRelations. Det har blivit rätt långa ledtider mellan releaserna efter att NetRelations berättade om prestigekontot vintern 2009. Floppiga Sandvik.com från i fjol på Lotus Notes räknas inte in i detta åtagande.

NetRelations har nu hjälpt Sandvik Materials Technology att byta ut samma gamla Lotus Notes som modersajten dras med. Den ersätts av en modernare EPiServer CMS på smt.sandvik.com. Nyheterna är en ny sektion för material datasheets med helt ny sökmotor och PDF-konvertering. Samt en del nytt inom application och corrosion table.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så går iO efter uppköpen, kundanskaffning via korsförsäljning av Stendahls, Peytz & Co och Triggerfish

Det blev tydlig, trevlig design och animerade, horisontellt och vertikalt uppdelade carouseller för delar av erbjudandet. Det används även Google Translate översättningar (samt länkar till ej omgjorda lokala SMT-sajter), direktlänkar till telefoni (bra!), rätt vanliga delaknappar och flikar för produktinformation på respektive sida.

Joakim Karlström och Lars Friman beställde.

http://www.smt.sandvik.com/PageFiles/44203/new_smt_site.jpg

 

Leave a Comment