SCAN COIN väljer SiteCore CMS av Kodexe

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Malmöbaserade SCAN COIN har under 2010 tagit ett helhetsgrepp för att byta ut både CMS, struktur och design. Plattformsvalet landade på Sitecore CMS. SCAN COIN utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och integrerade lösningar för hantering av sedlar och mynt och har blivit världsledande på marknaden för automatisk kontanthantering. De tidigare hemsidorna för huvudkontoret och dotterbolagen hade stort fokus på produkter och var väldigt textintensiv, vilket bidrog till att webben främst blev ett internt verktyg och inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.