3Bits, Avensia, EPiServer 7.5, EPiServer Commerce, inRiver, performance, PIM, PWA, Scandinavian Photo CXM, E-handel, Episerver, Episerver Commerce, Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal, PWA, Wipcore

Efter ett års projekttid går nya Scandinavian Photo live på prestandamaxad Episerver e-handel

In CXM, E-handel, Episerver, Episerver Commerce, Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal, PWA, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Scandinavian Photo har precis lanserat en ny Episerver e-handel med ett nytt PIM-stöd för den svenska, norska, finska och danska marknaden. Allt framtaget i samarbete med Avensia och på ett SCOPE ramverk för bättre prestanda och performance. För runt 4 år sedan relanserade Scandinavian Photo sin Wipcore eNova plattform. Det är den som nu ryker. En epok i graven. Scandinavian Photo och Wipcore e-handeln hade då varit online sedan sedan 1995, totalt i hela 24 år (!).

Den nya omnikanalsatsningen syftar till att ge foto- och filmintresserade en användarvänlig guide till kameraköp och ska förenkla navigationen i det omfattande urvalet av tillbehör. Under projektet ska man ha lagt stort fokus på att hjälpa kunden att hitta rätt tillbehör som är kompatibla med det man redan har eller vill köpa, vilket ofta är en utmaning.

” – Vi valde Avensia som samarbetspartner för vår nya webbplattform för att de kunde leverera en lösning som möter de hårda krav vi ställer på vår nya e-handelslösning. Det har varit ett väldigt roligt, givande och intensivt projekt som vi har genomfört tillsammans med Avensia under drygt ett års tid nu, som vi i förra veckan äntligen fick se resultatet av.”

Säger Anders Halvarsson, VD på Scandinavian Photo i ett uttalande som antyder viss tidspress. Scandinavian Photo har sedan tidigare en inRiver PIM-installation framtagen av svenska 3bits.

Vi har mer på samma ämne:  Svenska Brink Commerce utmanar alla headless e-handelsalternativ

Nästa steg för Scandinavian Photo är attVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.