Semcon köper 100 man stor agil coach och utvecklingskonsult

In Kanban, Metodik, Nyheter, Pomodoro, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Semcons marknadsansvarige berättar för MKSE.com att de idag förvärvat IT-bolaget Squeed som har omkring 100 digitala experter främst i Göteborg, men också i Stockholm och Oslo. VD Ola Klassons bolag är främst inriktade på agil coachning och agila team samt Java- och .NET utveckling. De ska vara frekventa föreläsare på svenska utvecklarevent som JFokus, SweNug, TechDays och JavaOne - främst pre-pandemi då när de arrangerades mer frekvent. ”– Squeeds medarbetare är vana vid projekt som spänner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon