SEO-guide.se väljer att ta betalt för innehåll

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När SEO-gurun Jim Westergren startar nytt blir det en betallösning (!). Jim står sedan tidigare bakom populära SEO-forumetet SEO-forum. Nya sajten SEO-guide.se, på en PHP-kodad Clesto.com 1.2 CMS, tar 750:- kr exklusive moms (via Payson) per halvår för tillgång till premium-innehåll på SEO-guide.se. Innehållet värt en slant är SEO checklistan, metoder för länkbygge, en artikel kallad Guide till URL-manipulering med mod_rewrite och en lista över SEO-verktyg. Ska bli intressant om läsare väljer att betala för dessa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment