ServiceNow fokuserar på hybridjobb i nya Employee Center, DnB först ut

In ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I USA sade 3,6 miljoner människor upp sig från sina jobb bara i maj 2021. I landet talas det om en utmattningskris post-Corona. ServiceNow vill i sin senaste uppdatering bli bättre på att stödja återgång till arbetsplats och hantering av en hybrid arbetsmiljö. Det ska finnas flera lösningar skapade för att arbetsgivare ska kunna hjälpa anställda minska stressnivåerna och stärka den positiva arbetsupplevelsen. Bland nyheterna finns:

  • Employee Center, kallas en digital kommandocentral för hybridarbete. Ett gränssnitt för anställda för att snabbt och enkelt hitta personlig information, slutföra uppgifter, få hjälp och begära tjänster på olika avdelningar – inom exempelvis IT, HR, lokaler, inköp och juridik – på ett och samma ställe. Employee Center minskar tiden och ansträngningen det tar anställda att söka hjälp. Lösningen integreras med Microsoft Teams.
  • Employee Journey Management guidar medarbetarna genom de ögonblick som onboarding, och avdelningsbyten. Det ger också HR-team och chefer möjlighet att anpassa resurser, planer och behov med ServiceNow no code-stöd.

En av de kunder som pilottestat [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Employee Center är den nordiska banken DnB Bank.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Optimizelys Atzberger jämför sig och företaget med Salesforce, hyllar konkurrensen