ServiceNow fokuserar på hybridjobb i nya Employee Center, DnB först ut

In ERP/ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I USA sade 3,6 miljoner människor upp sig från sina jobb bara i maj 2021. I landet talas det om en utmattningskris post-Corona. ServiceNow vill i sin senaste uppdatering bli bättre på att stödja återgång till arbetsplats och hantering av en hybrid arbetsmiljö. Det ska finnas flera lösningar skapade för att arbetsgivare ska kunna hjälpa anställda minska stressnivåerna och stärka den positiva arbetsupplevelsen. Bland nyheterna finns:

  • Employee Center, kallas en digital kommandocentral för hybridarbete. Ett gränssnitt för anställda för att snabbt och enkelt hitta personlig information, slutföra uppgifter, få hjälp och begära tjänster på olika avdelningar – inom exempelvis IT, HR, lokaler, inköp och juridik – på ett och samma ställe. Employee Center minskar tiden och ansträngningen det tar anställda att söka hjälp. Lösningen integreras med Microsoft Teams.
  • Employee Journey Management guidar medarbetarna genom de ögonblick som onboarding, och avdelningsbyten. Det ger också HR-team och chefer möjlighet att anpassa resurser, planer och behov med ServiceNow no code-stöd.

En av de kunder som pilottestatDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ServiceNow gör förvärv för att hjälpa DevOps- och SRE-team