Shortcut.nu, ny affärsmodell, live på ny WordPress 4.0

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Fredagen bjuder på en större WordPress-lansering av Universum och det klassiska communityvarumärket Shortcut. Efter flera utdragna turer om vad den insomnade mötesplatsen faktiskt ska vara så har man nu landat på en ny plattform. Sajtens nya konverteringsmål är uppenbart att lära sig mer om besökarnas bakgrund och försöka mappa dem mot arbetsgivare genom en "karriärprofil". Rätt många bolag finns anslutna som arbetsgivare från start.  Det blev i övrigt en viss fortsättning för det gamla communityt då...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Verkar som de bara strukit. Cv-granskning, tips, intervjuer och passande reportage har ju funnits i flera år.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.