cybercom, Enecto, episerver 7, sitecore Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP

Sitecore Online Marketing Suite vet vem du är

In Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Sitecore var på besök hos partnerbolaget Cybercom och gav en demo av bolagets nya Sitecore Online Marketing Suite. En produkt som släpps i juli och som lägger samman webbanalys och automatiserad marknadsföring med egna CMS:ets innehållshantering. Kortfattat kan en Cybercom CMS kund med sin webbplats ge återkommande besökare från Stockholm en mer säljande typ av innehåll eller ett kontaktforumlär, som för just denna besökare placeras överst på den dynamiska startsidan. Allt styrs med drag-n-drop i ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja – Synd att Sitecore är så små här i Sverige än så länge bara. Önskar Magnus stort lycka till med att etablera sig här.

    Allt gott,

    Mvh
    Magnus

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.