Sitecore Online Marketing Suite vet vem du är

In Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Sitecore var på besök hos partnerbolaget Cybercom och gav en demo av bolagets nya Sitecore Online Marketing Suite. En produkt som släpps i juli och som lägger samman webbanalys och automatiserad marknadsföring med egna CMS:ets innehållshantering.
sitecore

Kortfattat kan en Cybercom CMS kund med sin webbplats ge återkommande besökare från Stockholm en mer säljande typ av innehåll eller ett kontaktforumlär, som för just denna besökare placeras överst på den dynamiska startsidan. Allt styrs med drag-n-drop i ett administrativt gränssnitt där bl a regler för hur sajten ska delas upp och hur besökare ska ”värderas” läggs upp.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Gartner Quadrants miljardrekommendationer baseras idag på egna användarforumet, har det blivit bättre?

Sitecore Online Marketing Suites segmenteringsanalys skapar nämligen automatiskt profiler för besökaren. Grundat på surfbeteende, geografisk IP-identifikation och insamlade data genom formulär och undersökningar. Regler och filter för utskick av innehåll levererar sedan noggrant riktat, beteendeorienterat innehåll och erbjudanden.

En spännande utmanare till Enectos ambitioner med personaliserad webb i t ex EPiServer. Där är ännu inte produkterna alls integrerade på samma sätt. Även om arbetet sägs pågå.

Kommentarer

  1. Ja – Synd att Sitecore är så små här i Sverige än så länge bara. Önskar Magnus stort lycka till med att etablera sig här.

    Allt gott,

    Mvh
    Magnus

Leave a Comment