sitecore, trender, webinar Nyheter, Sitecore XP

Sitecore webinar, självklara trender “förutspås”

In Nyheter, Sitecore XP by edenstrom2 Comments

Alphjärta på Sitecore arrangerar ett webinar för att locka över lite CMS-spekulanter. In-line editering, språkstöd, sökfunktioner och publiceringshantering ska demas. Jag tror främst EPiServer (också .NET), Sharepoint (också .NET), Drupal, Escenic och SiteVision-konkurrenter kommer klicka sig in. Ni får googla de anmäldas namn, Markus. Sverigesatsande Sitecore har samtidigt "identifierat" tre WCM-trender för 2009: "Growth of e-commerce" "Portal and public website integration" "Increased integration of Web 2.0" Tur det här är en blogg så jag kan skriva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det är roligt att SiteCore uppfattar dessa trender. Andra applikationer verkar redan ha uppfattat dessa så som Litium med Litium Studio. Där är CMS och E-handel (Produktpublicering) inom samma ramar.

  2. Det är roligt att SiteCore uppfattar dessa trender. Andra applikationer verkar redan ha uppfattat dessa så som Litium med Litium Studio. Där är CMS och E-handel (Produktpublicering) inom samma ramar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.