Siteimprove köps upp, satsar på GDPR och perf

In Nyheter, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Danska SaaS- och WCAG-kravsfokuserade aktören Siteimprove köps upp av riskkapitaliserna på Nordic Capital. Riskkapitaliserna ser en fördel i att utveckla företaget stöd och även satsa hårdare på digital compliance som GDPR-hantering, data privacy, website performance, online security och SEO/digital marketing.

Morten Ebbesen, VD på Siteimprove berättar att

”Jag är mycket nöjd med Nordic Capital som vår ägare för Siteimproves framtida resa. De har en lång historia av att utveckla teknikföretag och möjliggöra en global tillväxt. Nordic Capitals investering är en bekräftelse av vår framgång hittills och en validering av vårt företag, vilket kan hjälpa till att övervinna dagens mest krävande digitala utmaningar oavsett företagets storlek eller bransch. Jag ser fram emot att vidareutveckla Siteimprove i samarbete med Nordic Capital.”

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ronneby Kommun handlar upp ny partner för digitala kommunikationstjänster
Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss