SiteVision delar språkverktyg med EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Senselogic meddelar att de satsat på ett eget språkverktyg för SiteVision. Detta tillsammans med produktägaren, Västeråsbaserade ContentFlight, Sedan tidigare erbjuder ContentFlight samma verktyg integrerat i EPiServer. Valideratext.se finns numera med i vissa paketerbjudanden när Senselogic säljer sin produkt. Tjänsten Valideratext, som är helt fristående, ger redaktörer tillgång till språkstöd direkt i publiceringssystemet. I fokus för satsningen står givetvis svenska myndigheter. Via sin koppling till MS Word kan Valideratext.se i ordbehandlaren kontrollera din text för språk och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.