Skåne Stadsmission live på EPiServer av Way2IT

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Skåne Stadsmission har lanserar sin nya webbplats Skanestadsmission.se på EPiServer CMS. Den plattform Way2IT nu börjat fokusera allt mer på. Tidigare gällde främst Microsoftbaserade lemoon® för den Microsoft Certifierade byrån i Malmö och Göteborg. Det blev en rätt plain historia i blått och vitt med startside-kalender, enklare "Ge gåva"-formulär och fadad 3-valspuff på startsidan. Way2IT såg till att både deras logga och EPiServers dök upp som sponsorer. Ett av flera good-will projekt från EPiServer under... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”plain”? :-) Jag tycker att den är snygg. Det har varit ett superroligt projekt tillsammans med Stadsmissionen och EPiServer och vi är glatt överraskande över det varma mottagandet vi fått i EPiServer-världen överlag.

    Du har rätt i att vi delvis har en ny inriktning även om vi fortfarande arbetar mycket med Lemoon, men EPiServer och Sharepoint ger oss tillgång till helt nya typer av kunder (t ex Pfizers intranät som vi arbetar med på EPiServer) som förser oss med sjukt spännande utmaningar!

    /martin

  2. Pingback: Tweets that mention Skåne Stadsmission live på EPiServer av Way2IT | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment