Skåne Stadsmission live på EPiServer av Way2IT

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Skåne Stadsmission har lanserar sin nya webbplats Skanestadsmission.se EPiServer CMS.

Den plattform Way2IT nu börjat fokusera allt mer på. Tidigare gällde främst Microsoftbaserade lemoon® för den Microsoft Certifierade byrån i Malmö och Göteborg.

Det blev en rätt plain historia i blått och vitt med startside-kalender, enklare ”Ge gåva”-formulär och fadad 3-valspuff på startsidan.

Way2IT såg till att både deras logga och EPiServers dök upp som sponsorer. Ett av flera good-will projekt från EPiServer under 2010 där licensarvodet frångår ordinarie prislista.

Way2IT var tidigare ägt av Mindroute och var den största implementatören av lemoon. Nu har bolaget köpts loss av grundarna till Way2IT och då försvann tydligen även detta CMS-fokus. De har tidigare även en del Litium-projekt i ryggen.

Kommentarer

  1. ”plain”? :-) Jag tycker att den är snygg. Det har varit ett superroligt projekt tillsammans med Stadsmissionen och EPiServer och vi är glatt överraskande över det varma mottagandet vi fått i EPiServer-världen överlag.

    Du har rätt i att vi delvis har en ny inriktning även om vi fortfarande arbetar mycket med Lemoon, men EPiServer och Sharepoint ger oss tillgång till helt nya typer av kunder (t ex Pfizers intranät som vi arbetar med på EPiServer) som förser oss med sjukt spännande utmaningar!

    /martin

  2. Pingback: Tweets that mention Skåne Stadsmission live på EPiServer av Way2IT | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment