Skåne Stadsmission live på EPiServer av Way2IT

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Skåne Stadsmission har lanserar sin nya webbplats Skanestadsmission.se på EPiServer CMS. Den plattform Way2IT nu börjat fokusera allt mer på. Tidigare gällde främst Microsoftbaserade lemoon® för den Microsoft Certifierade byrån i Malmö och Göteborg. Det blev en rätt plain historia i blått och vitt med startside-kalender, enklare "Ge gåva"-formulär och fadad 3-valspuff på startsidan. Way2IT såg till att både deras logga och EPiServers dök upp som sponsorer. Ett av flera good-will projekt från EPiServer under...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “plain”? :-) Jag tycker att den är snygg. Det har varit ett superroligt projekt tillsammans med Stadsmissionen och EPiServer och vi är glatt överraskande över det varma mottagandet vi fått i EPiServer-världen överlag.

    Du har rätt i att vi delvis har en ny inriktning även om vi fortfarande arbetar mycket med Lemoon, men EPiServer och Sharepoint ger oss tillgång till helt nya typer av kunder (t ex Pfizers intranät som vi arbetar med på EPiServer) som förser oss med sjukt spännande utmaningar!

    /martin

  2. Pingback: Tweets that mention Skåne Stadsmission live på EPiServer av Way2IT | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.