Spendrups hyr in Magento 2 e-handel för glas, med fullmatat fulfilment-stöd

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver/Optimizely-användaren Spendrups har blivit med egen webbshop där man säljer Schweppes glas, Pistonhead glas och Norrlands Guld .. glas. Ja, en 18 olika sorters glas, säljer man. Men det är en utlagd fulfilment-tjänst som inte ens ligger kvar på egna Spendrups.se-domänen eller CMS eller Episerver Commerce.

Den sköts i sin helhet av svenska promotion- och produktbyrån PGM som specialiserat sig på att ta hand om motsvarande varumärkessatsningar. PGM i sin tur har ”produktifierat” en Magento 2 open source-lösning.

Smidigt, men lite omodernt sett till att nu lär sig inte dryckesjätten löpande lika mycket om sina kunder, deras shoppingvanor (av glas då förvisso), deras kundtjänsteönskemål, deras allmänna synpunkter eller övriga beteenden generellt eller lokaldemografiskt. Den typ av D2C-data som hyllats av världens alla stora som små e-handlare under pandemins första år. Som fått dem att helt lägga om annonsering, samt satsa på nya produkter, områden och uttalade kärnvärden. Samt som utgjort det första startskottet (tillsammans kunskapen de får in från deltagande på marknadsplatser) i att få tag på den just typ av data som inom kort väntas gå förlorad då 3:eparts-cookies förbjuds och företag själva måste börja generera sina egna kundprofiler/uppgifter/data.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Handelsbanken bygger 70 man stort Salesforce CoE low-code team

PGM gör i skrivande stund samma sak för svenska kunderna Würth ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kustbevakningen handlar upp nya byråer, Consid vinnare


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon