Sponsrade polls på Aftonbladet.se, Expressen.se kör flashpolls

In Escenic, Flash, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Innovativa SvenskaSpel.se fortsätter köra och köpa upp nytänkande reklamplats på Aftonbladet.se (Escenic CMS). Nu har de tagit över de populära och Aftonbladet.se-typiska radioknapparna för polls. Polls är branschterm för de mindre, en-klicks-läsarundersökningar med få val som svenska nättidningar gillar skarpt. Går det att köpa print-knappen är det klart att även denna yta ska användas. Och nog kan sponsringen tas av den besökare som redan klickat. Aftonbladet.se har redan gått ut och sagt att bl a reklamförsäljningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Expressen har använt sig utav samma Flash-poll de senaste 4-5 åren. Grafiken togs då fram av Bazooka och återanvändes i den nya sajten.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.