StreamServe gör B2B-community på EPiServer Community

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Dokumenthanteringsföretaget StreamServe med Jessica Sundström, Director of New Media and Online Community Development (wow) ska utveckla en EPiServer Community 3 för kunder, partners och egna konsulter. Bo Engren (tidigare SDL Tridion) och Hans Leijströms Getupdated är leverantör. SDL Tridion är sedan ett tag tillbaka partner med Streamserve. Kul med en B2B portal, det är inte speciellt vanligt att budgetar av communitystorlek går till den typen av projekt i Sverige. StreamServe ligger på en EPiServer, vad trodde...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Stort lycka till önskar jag Jessica och gänget bakom StreamServes supportcommunity. Ser fram emot att se det färdiga resultatet och att ta del av vidareutvecklingen framöver!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.