NetDialog, Shoot It Live, SvD Realtid, Twitter, valet 2010 Escenic, Nyheter

Svd.se valfrossar med SvD Realtid

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Svd.se på Escenic CMS har beefat upp rejält med en egen "Aftonbladet SuperLive" kallad SvD Realtid inför valet 2010. Den dominerade startsidan Svd.se's toppyta under 19:e september 2010 och innehöll: Direktrapport från journalister kallad Liverapport, det är en liveblogg från Netdialog med Facebook Connect (inte CoverItLive för en gångs skull) Officiella, Amazon EC2-hostade widgeten för Twitter Shoot It Live Voogly AB Flash-baserade live-foto widget En åsikts tagg-moln där besökarna ombeds skriva in en känsla (!) En...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Svd.se valfrossar med SvD Realtid | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Hej Martin, på Aftonbladet körde vi Superlive under valkvällen. Möjligen tittade du in tidigare på sajten? För allsvensk fotboll däremot har det inte använts.

  3. Oho. Då har jag tappat kollen på vad som är Superlive och vanliga CIL/Twingly/etc. HTML-mashups. Trodde samma Superliveramverk användes för Sportbladets livesidor.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.