Svd.se valfrossar med SvD Realtid

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Svd.se på Escenic CMS har beefat upp rejält med en egen "Aftonbladet SuperLive" kallad SvD Realtid inför valet 2010. Den dominerade startsidan Svd.se's toppyta under 19:e september 2010 och innehöll: Direktrapport från journalister kallad Liverapport, det är en liveblogg från Netdialog med Facebook Connect (inte CoverItLive för en gångs skull) Officiella, Amazon EC2-hostade widgeten för Twitter Shoot It Live Voogly AB Flash-baserade live-foto widget En åsikts tagg-moln där besökarna ombeds skriva in en känsla (!) En... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Svd.se valfrossar med SvD Realtid | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Hej Martin, på Aftonbladet körde vi Superlive under valkvällen. Möjligen tittade du in tidigare på sajten? För allsvensk fotboll däremot har det inte använts.

  3. Oho. Då har jag tappat kollen på vad som är Superlive och vanliga CIL/Twingly/etc. HTML-mashups. Trodde samma Superliveramverk användes för Sportbladets livesidor.

Leave a Comment