Svensk Markservice valde EPiServer CMS av Hypernode

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Svensk Markservice AB har lanserat en ny webbplats på publiceringsverktyget EPiServer CMS. Svensk Markservice är Sveriges största företag inom markskötsel och yttre miljö. Svensk Markservice projekterar, anlägger och sköter den yttre miljön och gator åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. En 960.gs bred, standard EPiServer corporate site. Mathias Andelin på Hypernode i Västerås stod för koncept och design och Stephan Kvart för utvecklingen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Faktum är att Svensk Markservice valde en EPiServer CMS 6 med inhouse-produktion, Hypernode (Mathias Andelin), anlitades för form och koncept av den interna arbetsgruppen på LRF IT.Sajten är byggd med EPiServer CMS 6 och PageTypeBuilder, och den funktion för ikoner i EPiServers trädstruktur som idag ingår i ETF, utvecklades i projektet.Vad är en “standard corporate” sajt?Ja just det, jag glömde, det är jag som har utvecklat sajten. :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.