Swedbank släpper iPhone app med kontokoppling

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

TV i mobilen har varit veckans stora snackis med TV4 Play, SVT Play iPhone och mobilversion och nu senast Bambuser i Appstore. Men det här är ett minst lika stort steg, om inte större.  Swedbank har släppt en iPhone app som möjliggör en mängd tjänster direkt från app'en. Det går inte att betala räkningar men väl att få: Översikt över konton, saldo, fonder och lån Kontoutdrag med de senaste transaktionerna Överföringar mellan dina egna konton Ladda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ICA Banken gjorde en motsvarande app förra sommaren/hösten, och var absolut först.

  2. “Appen” är ju en wrapper med Safari i. Tryck på en knapp och håll nere någon sekund så kommer url'erna upp. De använder sin vanliga mobilbank i appen så det är inga konstigheter. Jag tror vi kommer se fler “appar” i framtiden där man stoppar in en browser som pekar mot en iphone anpassad html site. Mycket enklare att uppdatera löpande och utseende/funktion är närapå identisk, det går bara lite långsammare.

  3. Tack för info. Och då är det inte långt ifrån att strunta i att utveckla och få app godkänd och istället bara be medlemmarna skapa en skrivbordsgenväg istället. Som Meebo.

  4. Inte lång tid?
    Handelsbanken bad mig i förra veckan skicka in ett formulär per FAX till deras kontor för att dom inte kunde ta emot anmälan per mail…observera att den inte ens hade fält för signaturskrivning

  5. Det krävs nog ganska moderna system / middleware-kamptibla system för att ge iPhone app-redo data. Inget som erbjuds över en natt. Gissar jag.
    Speciellt inte hos SHB som nog är bland de försiktigare generalerna i sammanhanget. Gissar på Skandiabanken som #2.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.