Swedbank släpper iPhone app med kontokoppling

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

TV i mobilen har varit veckans stora snackis med TV4 Play, SVT Play iPhone och mobilversion och nu senast Bambuser i Appstore. Men det här är ett minst lika stort steg, om inte större.  Swedbank har släppt en iPhone app som möjliggör en mängd tjänster direkt från app'en. Det går inte att betala räkningar men väl att få: Översikt över konton, saldo, fonder och lån Kontoutdrag med de senaste transaktionerna Överföringar mellan dina egna konton Ladda... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ICA Banken gjorde en motsvarande app förra sommaren/hösten, och var absolut först.

  2. ”Appen” är ju en wrapper med Safari i. Tryck på en knapp och håll nere någon sekund så kommer url'erna upp. De använder sin vanliga mobilbank i appen så det är inga konstigheter. Jag tror vi kommer se fler ”appar” i framtiden där man stoppar in en browser som pekar mot en iphone anpassad html site. Mycket enklare att uppdatera löpande och utseende/funktion är närapå identisk, det går bara lite långsammare.

  3. Tack för info. Och då är det inte långt ifrån att strunta i att utveckla och få app godkänd och istället bara be medlemmarna skapa en skrivbordsgenväg istället. Som Meebo.

  4. Inte lång tid?
    Handelsbanken bad mig i förra veckan skicka in ett formulär per FAX till deras kontor för att dom inte kunde ta emot anmälan per mail…observera att den inte ens hade fält för signaturskrivning

  5. Det krävs nog ganska moderna system / middleware-kamptibla system för att ge iPhone app-redo data. Inget som erbjuds över en natt. Gissar jag.
    Speciellt inte hos SHB som nog är bland de försiktigare generalerna i sammanhanget. Gissar på Skandiabanken som #2.

Leave a Comment