Swedish Match SMD väljer litium Cloud för ny e-handel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handelsonsdag #2: SMD Logistics, ett helägt dotterbolag till Swedish Match, berättar att de under året kommer under implementera en ny e-handel på Litiums molntjänst. Syftet med att byta e-handelsplattform är för att underlätta för sina 10 000 återförsäljare samt att skapa en e-handel som är modern och effektiv med mervärden för kunderna. Ett annat syfte är att säkerställa bättre prestanda vid butikernas orderläggning.Därmed går man utanför det centrala e-handelsvalet. Bara i mars berättade Iveo att Swedish Match...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.