Ta EPiServer Certified Developer, tips från EMVP

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

En av landets första EMVP, Fredrik Haglund, har skrivit en bra artikel om hur du lyckas bli EPiServer Certified Developer. Översatte med Translate.google.com, och korrade. Här är hans råd. Kandidaterna har två timmar att genomföra runt 70 flervalsfrågor. En fråga kan hoppas över under testet för att återgå till den senare. Men det går inte att ändra redan besvarade frågor. För godkänt betyg behöver du svara rätt på 60% av frågorna. Förbered dig själv. Det är ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment