Tekniska Verken ska jobba med Meridium och Burro

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Meridium vann uppdraget att ta fram Tekniska verken i Linköping AB nya digitala identitet. Uppdraget omfattar framtagande och förvaltning av en behovsanpassad webbplats för socialt engagemang, resurseffektiva affärer samt som ska fungera som ett skyltfönster för organisationens innovativa lösningar.

Utöver tekniskaverken.se ska två ytterligare webbplatser inom koncernen flyttas över i den nya lösningen. Projektet är ett resultat av en förstudie Tekniska verken genomförde under 2014.

”- Kundorientering är ett av våra fokusområden och en viktig del i marknadsstrategin är att möta våra kunder där de är, och framför allt när kunden är där. Det gör vi bland annat genom ökad digital närvaro. Den nya webbplatsen kommer vara en central del i vår digitala resa. Digitala kanaler blir allt viktigare för vår kundkommunikation och sociala medier går från att ha varit något som hanterats lite vid sidan av till att i allt högre grad bli hjärtat i företagens kommunikation. Tillsammans med vår nya digitala partner ser vi stora möjligheter att nå vårt mål.”

menar Klas Gustavsson, vice vd och marknadsdirektör.

Meridium levererar webbstrategi, arkitektur, utveckling, test och utbildning. Meridiums samarbetspartner Burro står för koncept, design och interaktionsdesign.

Leave a Comment