Act of Caring går live med WooCommerce e-handel och Mailchimp Marketing Automation

In Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Act of Caring som vill hjälpa världen med mer medvetna val inom vårdande produkter för hemmet och kontoret har släppt en egen, första digital närvaro och ny e-handel. Den baseras på WooCommerce e-handel, Mailchimp Marketing Automation och WordPress open source CMS. Act of Caring erbjuder även Act of Caring Pro som är ett mer dedikerat program för kontor, butiker, hotell och restauranger....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon