E-handel i padelboomens spår, Racqet öppnar med live shopping på ny Jetshop SaaS Headless Commerce

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Padel-communityt Racqet som även ska stå bakom "galna event" har blivit med egen padel-ehandel. Två stora trender i kombination, med andra ord. De har just gått live på en svensk  Jetshop SaaS Headless Commerce med GraphQL front-uppbyggnad. Bolagets affärsmodell är att erbjuda padelutrustning för att dominera "både på och utanför banan". Lanseringen kickas igång med live shopping Bambuser session tillsammans med två padel-profiler....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon