Tieto blev sociala på XCAP Social Media Summit 2009

In Facebook Open Graph, Liferay, Nyheter, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Några fler iakttagelser XCAP Social Media Summit 2009. Gustaf Brandberg, Digital Strategist på nyvaknade webb- och sociala nätverksaktören Tieto (uttalas numera inte "finskt") höll ett anförande. Nyvaknade då Tieto inte direkt synts i samband med denna bloggs kärnämnen genom åren. Varken Polopoly, Escenic, SiteVision eller Sharepoint eller mer communityprodukter som EPiServer, Drupal, Liferay eller Josh XCAP är varumärken Tieto förknippats med. Under anförandet berättades det bland annat att Tieto vill modernisera sättet bankärenden utförs på. Unga... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Martin, roligt att du uppmärksammade vårt anförande. Även om Tieto hittills inte har synts så mycket i media i dessa sammanhang (vilket vi ska ändra på) så har vi uppåt hundra konsulter i Sverige, Finland, Holland, Tyskland och Norge som hjälper våra kunder att lyckas i den digitala ekonomin och som ständigt utbyter erfarenheter med varandra. Vi har hunnit bygga på oss ganska mycket erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

  2. Martin, roligt att du uppmärksammade vårt anförande. Även om Tieto hittills inte har synts så mycket i media i dessa sammanhang (vilket vi ska ändra på) så har vi uppåt hundra konsulter i Sverige, Finland, Holland, Tyskland och Norge som hjälper våra kunder att lyckas i den digitala ekonomin och som ständigt utbyter erfarenheter med varandra. Vi har hunnit bygga på oss ganska mycket erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

Leave a Comment