Tomtom öppnar ny webb på SDL Web i molnet

In Cloud / Förvaltning, CXM, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SDL berättar de står bakom navigationsföretaget Tomtoms nya internationella sidor. En större anpassning som kom till efter verksamhetens skiftade fokus de senaste åren. Det är en global produktion med inbyggd e-handel och personliga sidor bakom inloggning. Startsidan lockar till köp av egna produkterna med höger/vänster sidoscrollande innehåll och sajtens omfattning exponeras i en omfattande footer. Ett eget ikonmanér visar de olika nischer det finns Tomtomprodukter inom. En större del av sajten ligger driftad på tomtom.dist.sdlmedia.com, en framtagen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.