TV3 program på nätet innan sändning

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom4 Comments

MTG New Media AB får bli varsammare med distributionskanalen tv3.se. Min fru följde TV3 succén "Ensam mamma söker". Efter att hon sett näst sista programmet återstod bara säsongsfinalen. Ett besök på tv3.se visade att serien även sändes över internet. Formatet var Windows WMV. I tv3.se:s script för att öppna WMV hittade jag snabbt en direktlänk till den fil som streamades. Filnamnet hade det senaste programmets nummer i slutet. Ett snabbt test med det kommande programmets nummer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när “Ensam mamma söker” startar igen ;)

  2. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när “Ensam mamma söker” startar igen ;)

  3. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när “Ensam mamma söker” startar igen ;)

  4. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när “Ensam mamma söker” startar igen ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.