TV3 program på nätet innan sändning

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom4 Comments

MTG New Media AB får bli varsammare med distributionskanalen tv3.se. Min fru följde TV3 succén "Ensam mamma söker". Efter att hon sett näst sista programmet återstod bara säsongsfinalen. Ett besök på tv3.se visade att serien även sändes över internet. Formatet var Windows WMV. I tv3.se:s script för att öppna WMV hittade jag snabbt en direktlänk till den fil som streamades. Filnamnet hade det senaste programmets nummer i slutet. Ett snabbt test med det kommande programmets nummer... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när ”Ensam mamma söker” startar igen ;)

  2. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när ”Ensam mamma söker” startar igen ;)

  3. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när ”Ensam mamma söker” startar igen ;)

  4. Lustigt att ingen kommenterat detta gamla inlägg. Får pusha lite för det med en ny kommentar. Så ska bli kul att se om TV3 bättrat sig nu när ”Ensam mamma söker” startar igen ;)

Leave a Comment