TV4 Nya Mediers nya: WordPress i iFrame på MySpace-sida

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wordpress by edenstrom2 Comments

Webbkonsulterna måste rysa. Annars så skarpa TV4 Nya Medier (senast Nyhetskanalen.se) har lanserat TV400 Kändisspotting.se. Sajtens första dagar inleds med ett samarbete med svenska MySpace.

Hur är då sajten uppbyggd? Jo, i en WordPress-blogg med gratismoduler placerad mitt i bred iFrame. I toppen av en vanlig MySpace-sida och med en egen, dubblerande scrollbar. Längst ned återfinns MySpace-sidans ”Lägg till som vän”, ”Skicka meddelande” och så vidare.

Inte så 2008. Hoppas den var billig. Eller vad säger ni?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  TV4 köper in nytt inom B2B på Optimizely av ny byrå

Affärsidén är däremot bra. En Posh24 (mycket framgångsrik av bl a E*Trade, Stardoll-Mattias Miksche) möter Tjuvtittat.se och lite Stureplan.se. Men att bara erbjuda en ”lott” i veckan som kan ge 1000:- duger inte. Snart kommer en copycat som erbjuder egen AdWords-annonsering för ägarna till de inskickade bidragen. Eller en copycat som ger reda stålar för inskickade bidrag. För sådana här bilder lär det finnas på hårddiskarna där ute.

Kommentarer

  1. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

  2. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

Leave a Comment