TV4 Nya Mediers nya: WordPress i iFrame på MySpace-sida

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wordpress by edenstrom2 Comments

Webbkonsulterna måste rysa. Annars så skarpa TV4 Nya Medier (senast Nyhetskanalen.se) har lanserat TV400 Kändisspotting.se. Sajtens första dagar inleds med ett samarbete med svenska MySpace. Hur är då sajten uppbyggd? Jo, i en Wordpress-blogg med gratismoduler placerad mitt i bred iFrame. I toppen av en vanlig MySpace-sida och med en egen, dubblerande scrollbar. Längst ned återfinns MySpace-sidans "Lägg till som vän", "Skicka meddelande" och så vidare. Inte så 2008. Hoppas den var billig. Eller vad säger ni?... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

  2. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

Leave a Comment