affärside, Kändisspotting.se, posh24, Stureplan.se, tv4 Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wordpress

TV4 Nya Mediers nya: WordPress i iFrame på MySpace-sida

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wordpress by edenstrom2 Comments

Webbkonsulterna måste rysa. Annars så skarpa TV4 Nya Medier (senast Nyhetskanalen.se) har lanserat TV400 Kändisspotting.se. Sajtens första dagar inleds med ett samarbete med svenska MySpace. Hur är då sajten uppbyggd? Jo, i en Wordpress-blogg med gratismoduler placerad mitt i bred iFrame. I toppen av en vanlig MySpace-sida och med en egen, dubblerande scrollbar. Längst ned återfinns MySpace-sidans "Lägg till som vän", "Skicka meddelande" och så vidare. Inte så 2008. Hoppas den var billig. Eller vad säger ni?...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

  2. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.