Utomhusreklam för Litium CMS

In litium, Nyheter by edenstrom2 Comments

En imponerande reklamkampanj för CMS-företaget Litium syns i centrala Stockholm. Vid Fridhemsplan täcker CMS-företaget en husvägg med uppmaningen att ge liv åt affärer på webben. Det ska ske via en testkörning av egna produkten Litium Studio. Företaget vann upphandlingen av Moderaterna.se under förrförra månaden. Helåret 2006 omsatte bolaget Litium 22,5 Mkr med 30 anställda. Litium har ett av två kontor på S:t Göransgatan 66 i Stockholm....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Apropå CMS så har jag precis utvärderat ett annat CMS system som är kanon och säkert kommer att växa på marknaden, det heter OnClick CMS och levereras från Cityweb. Testa detta om någon går i CMS tankar.

  2. Apropå CMS så har jag precis utvärderat ett annat CMS system som är kanon och säkert kommer att växa på marknaden, det heter OnClick CMS och levereras från Cityweb. Testa detta om någon går i CMS tankar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.