Utomhusreklam för Litium CMS

In litium, Nyheter by edenstrom2 Comments

En imponerande reklamkampanj för CMS-företaget Litium syns i centrala Stockholm. Vid Fridhemsplan täcker CMS-företaget en husvägg med uppmaningen att ge liv åt affärer på webben. Det ska ske via en testkörning av egna produkten Litium Studio. Företaget vann upphandlingen av Moderaterna.se under förrförra månaden. Helåret 2006 omsatte bolaget Litium 22,5 Mkr med 30 anställda. Litium har ett av två kontor på S:t Göransgatan 66 i Stockholm.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Apropå CMS så har jag precis utvärderat ett annat CMS system som är kanon och säkert kommer att växa på marknaden, det heter OnClick CMS och levereras från Cityweb. Testa detta om någon går i CMS tankar.

  2. Apropå CMS så har jag precis utvärderat ett annat CMS system som är kanon och säkert kommer att växa på marknaden, det heter OnClick CMS och levereras från Cityweb. Testa detta om någon går i CMS tankar.

Leave a Comment