Vad satsar SiteVision på i kommande SiteVision 3?

In Nyheter, SiteVision, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

SiteVision 3 har premiärvisats av VD Anders Korsvall under SiteVision-dagarna i Örebro. Det nya är: Skalbarhet (ej via någon av de ledande molnaktörerna, men via Apache Cassandra) "Instant Mobile", ett sätt att skapa en mobilversion av en hel webbplats Ny sökmotor på Solr Stöd för HTML5 (få HTML5-validerad webbplats) Nytt redigeringsgränssnitt, igen Uppgraderingen kommer att vara gratis för alla befintliga kunder. Det är den första stora versionsuppgraderingen på många år....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Använder inte fb cassandra? Iaf känns det som ett schysst val av sv.

  2. Känns som att Martin ofta är lite neggo åt vissa håll… Kommer antydningar och slängar då och då.

  3. Till skillnad från alla de superlativ-sockrade pressreleaser jag får i drivor från produktbolagen? Saknar du inte jämförelse eller synpunkter får du skaffa en gratisprenumeration på MyNewsDesk eller Cisionwire.

  4. Seems like the new @disqus:twitter mentions from Facebook logins isn’t synced with the usernames exposed in the Disqus community bar. Facebook ID:s are renamed into “A83A1FB68733EF407AB977F16AADD53D:DISQUS “.”.

  5. Nej, tack. Jag menar mer att du inte känns speciellt oberoende eller opartisk, men jag kan förstås ha fel.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.