Lyckas Davelo Aktor 1.0 väcka liv i talande flashgubbar?

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Webbkonsulten Davelo gör med Aktor 1.0 en reload på 90-tals och 00-tals initiativ som Internetpresentationer.se. Deras lösning har en reload och en pause-knapp. Widget-glada Realtid.se Finansbar är en av de första kunderna. Det svåra för Internetpresentationer Live Actor när de försökte med samma upplägg en 3-4 år sedan var att få användarna att sätta på ljudet på datorn. Och att hinna ta del av animationen innan de redan "klickat sig vidare". Det kan lett till att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.