Vad ska Adobe med Livefyre till? Smartare än du tror

In Adobe AEM, Nyheter, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Varför lägger Adobe miljarder på att köpa kommenteringstjänsten Livefyre? Nej, Livefyre består inte längre enbart av en Disqus- eller Facebook Comments-utmanare. Sedan Livefyre och Jordan Kretchmer förvärvade Storify 2013 har de sett en bättre ekonomisk framtid i att lösa paketeringen av innehåll från sociala media. De har flera lösningar på hur Twitter, Instagram och Facebook innehåll (främst hashtaggat): Identifieras Paketeras (med egna "katalognamn" efter egna kampanjnamnet) Återanvänds (som en samlingswebbplats eller via olika appar) Analyseras Rättighetsanpassas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.