Vaimo satsar på Dubai, bygger B2B e-handel åt HP

In Adobe Magento 2, Nyheter by Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges ledande Magentokonsult har öppnat upp verksamhet i Dubai i en ny satsning på UAE-marknaden. Efter att knutit partnerskap med asiatiska partners är det mellanöstern via Dubai som är nästa steg för Vaimo.

Vissa varumärken företaget jobbar med ska efterfrågat lokal utvecklingskompetens i Förenade Arabemiraten och resten av Mellanöstern. Allt givetvis fortsatt på Magento plattformen.

” – Lokala e-handelsplatser behöver anpassade funktioner och responsiv design snarast, vilket kommer att ta e-handeln till en konkurrenskraftig, global nivå. Vi kände att detta var rätt tid för Vaimo att ta sin globala e-handelsexpertis och 7 år av Magento-kunskap till UAE för att hjälpa de lokala företagen att investera och växa online.”

Säger Mika Leno, nytillträdd Managing Director för Vaimo UAE.

Vaimos VD David Holender hoppas kunna hjälpa Vaimos existerande kunder som Filippa K, Björn Borg, Bauhaus, Fjällräven, Triumph och Marimekko bredda sin e-handel via UAE marknaden.

0st
Magento projekt säger sig Vaimo stå bakom

Dessutom är HP Norge ny kund, de har (trots egna lösningar) valt att bygga den lokala B2B e-handeln på en Magento open source från Vaimo.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.