Vasakronan satsar på iPhone och Android app

In Android, iPhone, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Britny och Frontcell är klara med en ny app åt Vasakronan. Det är Hyrsgästinfo till både Android och iPhone som ser till så att Vasakronans hyresgäster alltid kan komma i kontakt med kundtjänst eller sina kontaktpersoner på Vasakronan. Vasakronan gick för ett tag sedan i bräschen som stor beställare som efter en upphandling valde bort EPiServer för den i sammanhanget oprövade CMS-lösningen WordPress 3. Lösningen, även den av Britny, kan ni numera även se live...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett förtydligande: Den nuvarande Vasakronan.se är utvecklad av byrån Britny. Den tidigare sajten var dock baserad på EPiServer och utvecklad av oss på Isotop tillsammans med Syrup. Däremot stämmer det bra att NCC:s intranät (som Isotop utvecklat) blev utsett till bästa intranät 2012 av RIM.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.