Ventilföretaget handlar upp ny e-handelspartner

In CRM Customer Relationship Management, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen uppköpta Spot On meddelar att Alnab Armatur valt byrån som ny digital partner för att säkerställa att resan och utvecklingen framåt. Alnab är en återförsäljare av tekniskt kvalificerade systemlösningar till processindustrin, med produkter inom områden som ventiler, gasanalys och pannövervakning. Produktfloran omfattar ett antal agenturer med leveranser från tillverkare över hela världen. Behovet av PIM-stöd var tydligt.

” – Vi på Alnab ser stora möjligheter i att utveckla våra affärsprocesser med hjälp av digitala plattformar och genom att kunna använda vår affärsdata på nya och mer effektiva sätt. Med denna utveckling kommer vi att på ett ännu bättre sätt kunna tillgodose våra kunders önskemål och fortsatt skapa och bibehålla långsiktiga relationer inom alla våra branscher.
Vårt val av Spot On som partner på denna utvecklingsresa kändes självklart, då de kunde erbjuda såväl en passande plattform som ett erfaret och kunnigt team. Vi tycker också att Spot On och Alnab delar synen på hur digital utveckling bör genomföras och vi ser därför detta som ett första steg av ett långsiktigt samarbete.”

Säger Jan-Erik Larsson, CEO Alnab. Alnab.se är idag en PHP-produktion med Hubspot stöd samt Enecto.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Pleo säger sig spara 330 000:- i månaden på att lämna Salesforce