Videobloggstärkt Nyheter24 sneglar på Huffington Post

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Redesign-vändorna går allt snabbare. Nyheter24 på sin Escenic kommer snart i en ny design av Oktavilla. Sajten lanserades för bara ett år sedan (då kom inspirationen från The Sun, vilket var tydligt). Den senaste delsajten Hockey24 designades så sent som i slutet av augusti 2009. Utländska sajter som Newser (plottrig), Dailybeast (snygg) och Huffington Post (stora bilder, känns ej gediget designad) ska ha agerat förebilder för nya Nyheter24. Bästa trafikdrivare för Patrik och Douglas numera är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.