Vinnarna från IT24 IT Business Awards

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Årets IT24 IT Business Awards är avklarat. Cybercom var på plats och tog, tillsammans med en brokig skara från den omfattande branschen, del av bl a paneldebatt med Microsofts nya VD Per Adolfsson samt 9 prisutdelningar på Hotel Clarion i Stockholm. Här nedan får "årets IT-konsult" ta emot sitt pris av Daniel Goldberg. Han heter Joachim Nässlander och kom ifrån ett åttamannagäng som heter Knowledge Factory. Den enda konsulten som egentligen hade med internet- eller CMS-relaterad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ska man vara petig så heter jag Johan och inte Joakim. Däremot hette de två andra finalisterna båda Joachim. :-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.