VolvoCE.com formas om till e-handel, med kampanjpriser och erbjudanden

In E-handel, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Volvo Construction Equipment avtäcker en helt ny front på Volvoce.com. Det innebär även att den svenska länken på global-splashen leder till nya "Swecon Anläggningsmaskiner" som utformats som en B2C e-handel. Med priser, kampanjinfo, rabatter och allt. Swecon är ett företag inom Lantmännen. Som företag bildades Swecon så sent som 1999. Men historien går längre bak än så, 1946 tecknades det första samarbetsavtalet med det som idag är Volvo Construction Equipment. Swecon Anläggningsmaskiner AB. Swecon ska vara den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment