VolvoCE.com formas om till e-handel, med kampanjpriser och erbjudanden

In E-handel, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Volvo Construction Equipment avtäcker en helt ny front på Volvoce.com. Det innebär även att den svenska länken på global-splashen leder till nya ”Swecon Anläggningsmaskiner” som utformats som en B2C e-handel. Med priser, kampanjinfo, rabatter och allt.

Swecon är ett företag inom Lantmännen. Som företag bildades Swecon så sent som 1999. Men historien går längre bak än så, 1946 tecknades det första samarbetsavtalet med det som idag är Volvo Construction Equipment. Swecon Anläggningsmaskiner AB. Swecon ska vara den enda auktoriserade och rikstäckande återförsäljaren av Volvo anläggningsmaskiner i landet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Five Guys till Sverige, CX och digitalt stöd från Sitecore PaaS och nopCommerce

Någon riktig ehandel är det däremot inte. Det blev ett omfattande, allmänt (!) formulär med 10 uppgifter under https:// som driver in förfrågningar från kampanj-erbjudandena. Så nya Sitecore Commerce har inte köpts in eller aktiverats i detta fall.

Volvo Construction Equipments lanserade en ny Sitecore 8-webbplats för kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika i september 2016. Fler Volvo CE’s nya webbar har därefter rullats ut i omgångar, men den nya startsidan är gemensam för flera av webbplatserna.

Volvo CE berättar i veckan hur de samtidigt vunnit en Sitecore Experience Marketing Agility Award för besväret.

Leave a Comment