Wagamama skapar digital takeaway experience med Sitecore

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Byrån Pearlfisher har i november tagit fram ett nytt "Takeaway experience" koncept för matkedjan Wagamama.I den nya paketeringen ska allt från material, arbetssätt, och struktur ha anpassats efter kedjans mat. Som alltid ska "fungera i harmoni mellan skål och kundens själ". Dessutom ska mer konkreta saker även tagits in, som att värmen bevaras väl i den nya typen av takeaway-förpackning. Just takeaway-delen har även en helt egen sajt på WagamamaTakeout. Den, liksom sprillans nya Wagamama.com är Sitecore CXM-webbar (framtagna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.