WebDoc CMS tar åt sig ära för TYPO3 projekt

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Borlängeföretaget WebDoc med eget CMS ska ha knutit till sig en del intressanta kunder under 2011. De listar bl a Fujifilm som ny kund. Fujifilm.eu är dock TYPO3 4.5 CMS-användare. Det är osäkert vilken, om någon del av Fujifilm som bytt till Webdoc CMS 7 samt designat om. Fujifilm, som tidigare använt EPiServer för intranät och testat Drupal. Responsive design-satsande WebDoc jobbar annars med RK Tryck / Tierps Tryckeri / Partner Print Group, Svenska husgruppen AB (Faluhus.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.