WordPress hackat på tre olika sätt bara i februari

In CDP, DMP, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress har haft ännu en dålig vecka sett till säkerhet. Säkerhetsanalytikerna på Sucuri och danska Heimdal Security har raporterat om ett kraftigt ökat infekterade WordPress-webbar världen över som används i nätverk för att sprida illasinnad kod. Koden använder ett, ännu okänt sätt, att smita in i olika legitima javascript-filer som WordPress använder sig av. Därmed blir det väldigt svårt att skydda sig. Just nu används hacket enbart för att exponera annonser, men vissa av annonssajterna i sig försöker även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment