WordPress som CMS? Tänk på följande

In Nyheter, Wordpress by edenstromLämna en kommentar

Devlounge.net har gjort en mycket bra sammanställning för de som följer wp-support.se och wordpressklubben.se's råd och funderar på Wordpress som CMS. Frågeställningarna rymmer bl a följande (jag översatte): 1. Täcks funktionaliteten ni som kund behöver av Wordpress core funktioner och/eller tillgörande plugins? Kraven är oftast att hantera sidor med information (Pages) och publicera nyheter/press releases (Posts). Behöver ni en mängd skräddarsydda anpassningar, skräddarsydda fältytor t ex, klarar ni er då med t ex custom fields? 2....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment