12 500 nya WordPress.com skapas – varje dag!

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Wordpress framfart har få missat. Automattic's blogg/CMS-verktyg har statistik som visar hur många nya Wordpress.com-bloggar som skapas varje dag. Vid slutet av 2008 hade Wordpress.com en bit över 5 miljoner bloggar. Då ska ni heller inte glömma att antalet nedladdningar av Wordpress.org programvara är minst lika imponerande. Wordpress.com under 2009 sägs bjuda på än mer imponerande siffror. Beräkningar talar om att 12 500 nya bloggar skapas - varje dag. Det sägs även att omkring 1000 bloggar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.