Porrindustrins egna CMS – Elevated X

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hur går en av de största ekonomiska framgångsnischerna på internet tillväga när de vill författa, ändra innehåll och bild eller justera layouten på sina sajter? Med CMS speciellt framtagna för pornografiindustrin så klart. Ett av dessa är Elevated X CMS Pay Site Content Management System i version 3.1. Gänget bakom, lokaliserade i Valencia nära Hollywood, kallar egna produkten för "the adult industry's leading CMS platform". Versionen är nysläppt och innehåller en "Smarty template engine" (egen ) som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.