Porrindustrins egna CMS – Elevated X

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hur går en av de största ekonomiska framgångsnischerna på internet tillväga när de vill författa, ändra innehåll och bild eller justera layouten på sina sajter? Med CMS speciellt framtagna för pornografiindustrin så klart.

Ett av dessa är Elevated X CMS Pay Site Content Management System i version 3.1. Gänget bakom, lokaliserade i Valencia nära Hollywood, kallar egna produkten för ”the adult industry’s leading CMS platform”.

Versionen är nysläppt och innehåller en ”Smarty template engine” (egen ) som sägs hjälpa sajtägare att på ett enkelt och snabbt sätt strukturera om i all den grafiska design som är kutym hos dessa sajter. Elevated X ska ”bygga på teknik från” IBM, Amazon, Microsoft, UPS och Sun Microsystems. Det finns flera andra krav som ställs på ett CMS som Elevated X:

  • Fokus på sex sajt ägare med 1 – 100 sammanlänkade sajter
  • Snabb utrullning av nya nisch sajter
  • Snabb uppdatering av nya features som kunderna efterfrågar
  • Inbyggd funktionalitet för Tours
  • Många olika pay site funktioner inbyggda
  • Inbyggda inställningar för olika typer av video encoding

Produkten kostar 6995 dollar och det finns även en månatlig lease funktion för 150 dollar i månaden. Exklusive en setup fee på 500 dollar.Kunderna inkluderar Playboy, meangirlsclub.com, SinisterAngelcash, HunkMoney, Solo Slut cash, Rich Cash, jelenajensen.com, Meat cash och STFU Cash.

Leave a Comment