68% av webbkampanjerna görs inte i tid

In Nyheter, SDL Tridion Sites by edenstromLämna en kommentar

SDL Tridion har frågat beslutsfattare i USA och tagit reda på att processerna för att få webbinnehåll godkänt och publicerat går "extremt långsamt" eller i bästa fall "ojämnt". Detta på grund av främst: . Långdragna interna godkännandeprocesser . Eftersläpningar på IT-avdelningar . Befintliga, svårjobbade WCM-lösningar. Det gör att 68 procent av webbkampanjerna inte görs i tid. Detta gäller även kunder med ett befintligt WCM (CMS / ECM). SDL Tridion är på frammarch i Sverige. Med nybemannat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment