75 dagars litium e-handel är släppt

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

litium e-handel hittar sina kunder inom e-handel, aldrig CMS numera. NordicFeel.se som säljer parfym och skönhetsprodukter över internet kallar sig Sveriges största parfymbutik på nätet och satsar nu på e-handelsprodukten. Sajten, som tidigare har fått Pricerunners pris som årets e-handlare, får även en ny sajt som ser bra ut. Kassa och utcheckning körs på one-page och designelement som varukorgen är funktionella och tydliga. Det finns en livehelpnow.com kundchatt samt målgruppsingångar och trygghetsikonifiering i samband med produktlistningar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment