Aarke gör andra val för e-handel än Sodastreamer, ny svensk partner

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Salesforce Commerce Cloud, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aarke Home Carbonation, en konkurrent till ledande Sodastreamer, har gått live med nya aarke.com på en Adobe Magento 2 e-handel framtagen av svenska Improove. Aarke grundades 2013 av industridesignerna Carl Ljungh och Jonas Groth.

Och nya leverantören, Kungsholsbolaget Improove, fortsätter därmed att prioritera andra plattformar än det tidigare favoritvalet Salesforce Commerce Cloud SaaS. Denna gång är det en open source Magento 2 som nya kunden landar på. Försedd med ett av favoritplugin’en i Yotpo samt en Zendesk feedback och med GTM. E-handeln har globala möjligheter till valutaval och UPS fraktalternativ samt jobbar med ett Adyen betalstöd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Börsen slaktar noterade produktbolag inom e-handel, 80 procent av värdet borta

Sodastreamers val för Sodastreamer.se? Det är en kanadensisk Shopify sedan ett tag tillbaka. Framtagen av partnern Zero Studios i New York.