ABBA Voyage hologramshow går live på Contentful headless, klarade massiv global lanseringstrafik

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Isotops CTO berättar att de just rullat ut en lanseringssajt för nya hologramshowen och musikproduktionen ABBA Voyage på Abbavoyage.com. Allt i samband med det stora globala eventet under gårdagen som krävde sin lasthantering. Det ska varit flera utmaningar för teamet i form av främst trafiktoppar men headless arkitekturen och Contentful ska stått pall. Den har upprättats tillsammans med Cloudflare och i en Microsoft Azure molnmiljö. Contentful själva är nöjda med de svenska referenserna. Efter IKEA nu...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon