Ward Wines bygger D2C, e-handelssäljer vin på nytt sätt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ward Wines har tillsammans med Grebban lanserat en nya digital destination för vinälskare. Den nya D2C e-handelsupplevelsen riktar sig till passionerade vinkunder som gärna söker efter mer information om vinets ursprung och framställning. Sorterna kan vara Pol Roger, Antinori, Minuty, Mont-Redon och Black Stallion. Det är en Gatsby, Netlify och React-produktion.

I e-handeln har det varit viktigt att följa regler och riktlinjer kring att sälja vin genom egen e-handel i Sverige. Lösningen ska samtidigt tar till vara på den tillgänglighet och infrastruktur som SystembolagetDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Djerf Avenue släpper nytt, valde Centra, Yotpo, Rule och Storyblok


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon