Absolut, Drinkspiration, Facebook Connect, Great Works, iphone Facebook Open Graph, iPhone, Nyheter

Absolut Drinkspiration med Facebook Connect på iPhone

In Facebook Open Graph, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Absolut har släppt iPhone app’en Drinkspiration som rekommenderar Absolut drinkar för användare baserat på geografisk plats, tidpunkt på dygnet, bakgrundsmusik, färg, smak, bar musik, glasstorlek, tid det tar att göra, chic’a/kaxiga/klassiska/heta-just-nu drinkar, populäritet, alkoholfri, eller slumpen.
absolut iphone

Nytt i en iPhone app’en är en Facebook koppling. Den aktiveras genom ett eget, overlay fönster som verfierar ditt Facebook konto. Twitter finns även integrerat, det går att skicka tweets med sina drinkval. Det finns även en live ticker som visar drinkrekommendationer världen över.

Nackdelen är att den implementerade tekniken med Facebook inte verkar helt optimerad med enheten. App’en är stundtals riktigt slö.

Vi har mer på samma ämne:  UNIQLO köper in ny svensk CX teknologi, stora namn på kundlistan

Bakom sajten står Great works, som även de firat med ny sajt. 24HR ska även varit med på ett hörn. Verkar krävas kompetenser som inte alla besitter för att få ihop dessa iPhone app’ar. Avantime och Bazooka har folk och tidningarna Expressen (Morris Packer + team) och Aftonbladet (Niklas Silow + team).

Facebook kopplingar och FBC syns överallt just nu. Missa inte MKSE.com:s speciella FBC kategori.

Absolut kör annars EPiServer (Ottoboni/Iteam Solutions Sverige), både för intranät ABSOLUT FORUM (av Iteam, har vunnit EPiServer Award bästa intranät) och extern webbplats.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.